Abundo Play
Vanliga frågor och guide
Sylvia avatar
Skrivet av Sylvia
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Finns det en begränsning i hur många titlar jag kan titta på per månad?

Nej, du kan titta på hur mycket du vill så länge ditt medlemskap är aktivt!

Kan jag se alla filmer fler än en gång?

Javisst! Vissa filmer kan dock ha en begränsad tillgänglighet och tas bort. Detta framkommer då alltid i beskrivningen.

Hur länge finns materialet tillgängligt?

Om det finns ett bestämt slutdatum för tillgängligheten för ett visst material kommer det att framgå i beskrivningen.

Vilka enheter kan jag titta på?

Just nu via din webbläsare på mobil, surfplatta och dator.

På hur många enheter kan jag streama samtidigt?

Du kan streama på en enhet åt gången.

Kan jag se materialet på min TV?

Ja, det finns just nu tre olika sätt:

1. Har du en Chromecast installerad i din TV så kan du casta direkt till den från spelaren via webbläsaren Chrome via din dator (se bild). Vi hoppas snart kunna möjliggöra casting via telefonen.

2. Har du en iPhone, iPad eller Macbook kan du streama till din Apple TV från Safari via Airplay.

3. Du kan koppla in din dator till TV:n via en HDMI-kabel.

Finns det undertexter?

Ja, på filmer med tillgängliga svenska undertexter kommer de att visas automatiskt.

Hur får jag fullskärm?
Klicka på fullskärms-ikonen nere till höger i spelaren.