Mitt konto
Hur ändrar jag vilken typ av medlemskap jag har?

Kan jag uppgradera till Plus 1? Kan jag byta från Plus 1 till Standard?

Oskar Linse avatar
Skrivet av Oskar Linse
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja!

Under Medlemskap i menyn kan du ändra din plan genom att välja Ändra medlemskap.

Vid uppgradering ändras medlemskapet direkt. När du ändrar till Plus 1 betalas en mellanskillnad som räknas ut av redan betalda dagar fram till nästa debiteringsdatum. Du ser alltid den summan vid uppgradering.

Vid nedgradering till Standard ändras medlemskapet först vid din nästa betaldag. Du har alltså fortsatt två biljetter fram tills dess.