Nyheter!
Nu kan du få viktig information via SMS!
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi har fått många önskemål om att skicka ut notiser via SMS när en reservation har skett och nu är funktionen igång! Om du får en reservation till ett evenemang som startar inom 24 timmar kommer du få ett SMS av oss. Du kommer givetvis även få en notis via e-post som vanligt.

Vi kommer även SMS:a dig om något av dina bokade evenemang får en ny tid eller ställs in inom 24 timmar.

Kontrollera att du har angivit rätt telefonnummer om du vill ta emot SMS från oss. Detta gör du under Min profil vid Mina uppgifter.

I appen:

På hemsidan: