Bokning & Avbokning
Kan jag köpa extrabiljetter?

Kan jag boka fler biljetter till ett evenemang?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan köpa extrabiljetter till de flesta av våra föreställningar.

Så här fungerar det:

När du ska boka ett evenemang:

1. Välj antal biljetter du vill boka till evenemanget.

2. De biljetter som överstiger ditt medlemskap kan du betala för.

3. Klicka Vidare till betalning (Det framgår vad varje extrabiljett kostar och vad summan blir.)

Om du vill köpa till biljetter till ett redan bokat evenemang:

1. Gå in på Mina bokningar

2. Klicka på knappen Köp fler biljetter och välj hur många biljetter du vill köpa.
3. Klicka på knappen Boka.

Går det inte att välja fler biljetter? Då är tyvärr tillgången slut eller så har arrangören valt att inte möjliggöra extraköp av biljetter.

Mer information:

• Du hittar dina extrabiljetter precis som dina bokningar på Mina bokningar.

• Du betalar ordinarie pris för en köpt biljett som inte ingår i din bokning.

• Du kan köpa extra biljetter till vem du vill, även vänner som inte är medlemmar.

• Vi placerar givetvis dig bredvid dina andra bokningar om det är möjligt.

• Köpta biljetter är just köpta biljetter och är alltså inte avbokningsbara, hos oss eller någon annanstans.

• Om evenemanget exempelvis ställs in kommer du naturligtvis bli ersatt för den köpta biljetten.