Kom igång med Abundo!
Sylvia avatar
Skrivet av Sylvia
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hej,

Här kommer en liten kom-igång-guide för dig som precis blivit medlem hos oss på Abundo!

Första tipset är att lägga till Abundo som säker användare i din e-post. Vi kommer skicka viktiga mail till dig, exempelvis bokningsbekräftelser och annan information om dina bokningar, så viktigt att de hamnar rätt i inkorgen! Läs mer om hur du gör det här.

Hur bokar jag?

Efter att ha scrollat runt bland evenemangen och hittat ett som du vill gå på så bokar du enkelt med två klick. Välj vilket datum du vill gå och klicka på Boka.

När du gjort det dyker en bekräftelseruta upp. Där kan du välja antal biljetter samt läsa instruktioner om hur du får dina biljetter. Notera även avbokningsreglerna och när tiden för fri avbokning går ut, vanligtvis 24h innan evenemanget äger rum.

Efter att du valt antalet biljetter klickar du på helt enkelt på Bekräfta Bokning! Du hittar sen din bokning under Mina Bokningar i menyn. Om du klickar på bokningen kan du välja att avboka, lägga till eller ta bort biljetter och läsa biljettinstruktioner.


Vad betyder de färgglada prickarna och "standby"?

De färgglada prickarna indikerar tillgängligheten på biljetterna och går från grönt > gult > rött > grått. Grönt betyder att vi har många biljetter tillgängliga och därefter i fallande grad tills grått, vilket betyder att evenemanget för tillfället för fullbokat men att du kan ställa dig i standby.

Standby kan kännas omöjligt, men misströsta ej om det står det istället för Boka. 70% av alla som står på standby leder i slutändan till en reservation. När du ställer dig i standby anmäler du intresse för det slutsålda evenemanget och när fler biljetter blir tillgängliga alternativt om en annan medlem avbokar kommer du får en reservation från oss.

När du har fått en reservation från oss kommer du få ett mail och ett sms. Då behöver du under Mina bokningar i menyn acceptera reservationen för att få en bokning. Om du inte vill ha den får du gärna avböja reservationen så att den snabbt går vidare till någon annan som står i standby. Läs mer om standby här.

Hur avbokar jag och vilka villkor gäller för avbokning?

För att avboka ett evenemang går du in på Mina bokningar. Din aktiva bokningar syns längst upp. Gå in på evenemanget som du vill avboka och tryck på den runda knappen där det står Avboka. Har du bokat två biljetter och vill minska antalet till en, tryck då på Avboka en biljett.

Kom ihåg att en avbokning måste ske senast 24 timmar innan evenemangets start för att det ska vara avgiftsfritt. Du kan dock göra en sen avbokning inom 24 timmar mot en avgift om 100 kr per biljett. Läs mer om våra bokningsvillkor här.

Hur bjuder jag vänner till en månad Abundo?

Delad upplevelse är dubbel glädje! Du kan ge bort en gratis månad till en vän genom att i menyn gå in på Bjud in vänner. För varje vän du värvar, som sedan själva blir en aktiv medlem, får du också 100 kr rabatt på din kommande månad. Win-win för alla!

Det finns flera olika sätt att bjuda in på;

  • Via länk

    Kopiera länken och skicka sedan till dina vänner på valfritt sätt - via sms, mail eller via sociala medier.

  • Via e-post

    Här fyller du i e-postadresser själv. Du kan även välja att skicka direkt från din Gmail eller Outlook. Klicka sedan på Skicka. Ett mail skickas till din vän, som därefter kan registrera sig via länken i mailet.

  • Via kod

    Ett annat sätt är även att dela din personliga kod som din vän sedan får uppge vid registrering.

Det var allt för denna gång! Hoppas du fick svar på dina frågor och funderingar. Om inte kan du alltid nå oss via support@abundolive.se eller chatten.

Hoppas du får en upplevelserik tillvaro med Abundo!

/ Sylvia & teamet på Abundo 🎉

Fick du svar på din fråga?