Mitt konto
Kan jag pausa mitt medlemskap?

Hur länge kan jag frysa mitt medlemskap? När pausas det?

Tea Winell avatar
Skrivet av Tea Winell
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja! Du kan enkelt pausa ditt medlemskap genom att klicka på knappen Pausa på sidan Medlemskap.

Hur länge kan jag pausa?

Du kan pausa i en, två eller tre månader. Under tiden debiterar vi inga avgifter och du kan inte heller boka några evenemang.

När kan jag aktivera det igen?

Du kan aktivera medlemskapet igen när du vill!

När träder pausen i kraft?

Medlemskapet pausas i samband med din nästa betalning. Om du pausar precis innan din månadsavgift dras så pausas medlemskapet direkt - annars är det aktivt fram till ditt debiteringsdatum och då pausas kontot.

Ett exempel:

Evas debiteringsdatum är den 30 maj.

Den 10 maj pausar Eva medlemskapet.

Medlemskapet är fortsatt aktivt fram till den 30 maj.

Den 30 maj kommer medlemskapet pausas & alla bokningar som är gjorda till evenemang efter den 30 maj kommer automatiskt försvinna.

Eva kan fram till den 30 maj ångra sin paus för att behålla sina eventuella bokningar för nästkommande månad.