Mitt konto
Hur avslutar jag mitt medlemskap?
Tea Winell avatar
Skrivet av Tea Winell
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Under Medlemskap klickar du på Avsluta och följer stegen.

Kan jag avsluta när jag vill?

Ja, du kan avsluta medlemskapet när som helst. Vi har ingen uppsägning- eller bindningstid.

Du kan även pausa ditt medlemskap i upp till tre månader. Då behåller du ditt konto och inga debiteringar sker.

Vad händer med mina bokningar om jag avslutar medlemskapet?

Alla bokningar som äger rum efter dagen ditt medlemskap avslutas kommer automatiskt försvinna.

Ett exempel:

Evas debiteringsdatum är den 30:e maj.

Den 10:e maj avslutar Eva medlemskapet.

Medlemskapet kommer då vara aktivt fram till den 30.e maj.

Den 30:e maj kommer medlemskapet avslutas & alla bokningar som är gjorda till evenemang efter den 30:e maj kommer automatiskt försvinna.

Eva kan fram till den 30:e maj ångra sitt avslutande för att behålla sina eventuella bokningar för nästkommande månad.