Nyheter!
Ge bort en gratismånad!
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Delad glädje är dubbel glädje! Bjud in en vän och låt hen testa Abundo gratis första månaden. För varje medlem som du värvat som sedan själv blir en aktiv medlem får du 100 kr rabatt på nästkommande månad.

Hur bjuder jag in vänner?

Det finns fler sätt att bjuda in på. Som du kan se på bilden nedan kommer först alternativet upp där du kan dela en länk med dina vänner. Tryck helt enkelt på Kopiera länk och skicka den vidare via sms, Facebook, mail eller valfritt annat sätt.

Du kan även bjuda in vänner genom att själv fylla i en e-postadress. Skriv in den du vill skicka till och tryck sedan på Skicka. Ett mail kommer då fram till din vän där han eller hon kan registrera sig.

Sist men inte minst kan du även bjuda in en vän genom att dela din personliga kod. Då ber du helt enkelt din vän att uppge koden när hen registrerar sig.

Här kan du även se hur mycket du sparat samt vilka du bjudit in och vad statusen för inbjudningarna är. Står det Accepterad har din vän blivit medlem (hurra!) och står det Skickat har en inbjudan skickats men inte lett till en registrering.

Vanliga frågor:

Det står att min väns e-postadress redan är registrerad?

Om din vän redan gått igenom halva registreringen och skapat ett lösenord kan hon eller han logga in med den e-postadressen och lösenordet för att sedan starta sin gratismånad under menyvalet Mitt konto.

Kan jag skicka en till inbjudan till vänner jag redan har bjudit in?
Ja! Däremot behöver du kopiera din personliga länk alternativt dela din personliga kod och skicka till dem på annat sätt då vi valt att inte låta er medlemmar skicka en inbjudan mer än en gång till samma person via mail-funktionen.

Varför behöver min vän lägga in sina kortuppgifter?

Eftersom ett medlemskap startas behöver vi kortuppgifterna till månad två. Vi har dock som vanligt ingen uppsägningstid.