Vänner
Kan jag bjuda in vänner?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja! Dessutom får dina vänner första månaden gratis!

Under fliken Vänner i menyn kan du bjuda in hur många du vill genom att dela din personliga länk via mail, sms eller sociala medier. Du kan även skriva in vännens e-post direkt i rutan och skicka en inbjudan.

Dina vänner som registrerar sig via din personliga länk får testa första månaden gratis om de väljer medlemskapet Standard och du får dessutom 100kr rabatt på din nästkommande för varje vän som blir en aktiv medlem!

Delad glädje är dubbel glädje!